Back to Top
Resultaten 1 - 10 van 10

FaroukFarouk Royal Treatment is een rijke verzorgingslijn van Farouk. De producten bevatten het Hair Defense System, wat in simpele stappen voor perfect haar zorgt. De producten uit de Farouk Royal Treatment lijn zijn vrij van sulfaten en parabenen. Dit maakt de haarproducten ook geschikt voor een gevoelige hoofdhuid. Farouk Royal Treatment bevat luxueuze ingrediënten als witte truffels en parels. Witte truffel is een van de meest zeldzame ingrediënten in de wereld. Parels bevatten een unieke samenstelling van aminozuren, proteïnen en vitaminen. Parels zorgen ervoor dat het haar vocht beter vast houdt en het oppervlak glad en zacht blijft. Daarnaast bevat Farouk Royal Treatment ingrediënten die de aanmaak van keratine bevorderen. Farouk Royal Treatment versterkt het haar, beschermt broos en breekbaar haar en gaat het splijten van haarpunten tegen.

Farouk Royal Treatment omvat verschillende producten om de haarverzorging compleet te maken. Zo heeft Farouk Royal Treatment shampoos, conditioners, leave-in treatment,  verzorgingsproducten en finishingproducten. Farouk Royal Treatment heeft een ruime keus aan haarproducten met een goede prijs-kwaliteitverhouding. 

Farouk Royal Treatment heeft ook enkele verzorgende kits, die bestaan uit diverse verzorgingsproducten . Zo is er de Farouk Royal Treatment Volumizing Kit, welke voor onvoorstelbaar veel volume zorgt. De Farouk Royal Treatment Trinity Kit maakt het haar glad, steil en zacht. De Farouk Royal Treatment Hydration Kit is perfect om het haar te hydrateren en te voeden. De Farouk Royal Treatment  Style Kit houdt het haar de gehele dag perfect in model. Tenslotte is er de Hold & Shine Kit, welke voor glans en fixatie zorgt.

Alles resetten